Medisch Pedicure Eelde Paterswolde

Geef uw voeten de aandacht die ze verdienen.

Welkom bij Medisch Pedicure Eelde Paterswolde

Let op!!!

Vanwege de maatregelen die de overheid heeft opgelegd is het goed mogelijk dat uw pedicure momenteel niet geopend is, andere openingstijden hanteert of er een andere werkwijze op nahoudt.

  • Pedicure behandelingen gericht op uiterlijke verzorging zijn niet mogelijk en zelfs bij de wet verboden tot en met tenminste 28 april 2020.
  • Medisch pedicures mogen in het geval van uitzondering wél medisch noodzakelijke voetzorg verrichten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan behandelingen bij sommige diabetespatiënten (Sims 3 patiënten / zorgprofiel 4) of andere klachten die zonder behandeling tot ernstige complicaties kunnen leiden. Pijn door eelt of een likdoorn valt hier niet per definitie onder. Een likdoorn die tekenen van ontsteking heeft, valt hier wel onder. Idem voor een nagelprobleem; zonder aanleiding tot complicaties is behandeling niet direct noodzakelijk. Neem dus contact op met jouw medisch pedicure en overleg, stuur eventueel een foto van de klacht en indien nodig zal de medisch pedicure een doorverwijzing regelen via de huisarts, podotherapeut of specialist. 

Wij hopen op uw begrip in deze lastige tijd!

ProVoet

De behandeling van de voeten krijgt steeds meer de aandacht in de totale lichaamsverzorging.

Er zijn dan ook tientallen redenen om aandacht te besteden aan uw voeten. En hoe belangrijk is het om te weten dat uw voeten op de juiste manier worden verzorgt.

Medisch Pedicure Eelde-Paterswolde is een gediplomeerd ambulante medische pedicure en biedt u kwaliteit, vakkennis en service.  De medisch pedicure komt bij u thuis, zodat u in uw eigen stoel kan worden behandeld.

We willen de gezondheid en welzijn van onze cliënten zo veel mogelijk waarborgen en verbeteren. Daarom nemen we ruim de tijd om goed naar onze cliënten te luisteren en een individueel zorgpakket aan te bieden. 

Naast de basis/cosmetische pedicurebehandelingen biedt Pedicure Eelde-Paterswolde ook medische behandelingen.

* Diabetische voet

* Overige Risicovoet

Heeft u voetklachten, wacht dan niet onnodig.  Uw doorverwijzing van huisarts of podotherapeut nemen wij ook in behandeling. (Zie informatie pagina voor samenwerking)

 

Geef uw voeten de aandacht die ze nodig hebben en verdienen, en maak eens een afspraak voor een (uitgebreide) behandeling.

 

 

We helpen u graag!  Let op!!  Momenteel is er een stop op aanname nieuwe cliënten. de Agenda is vol.

 

 

 Jantina Kemkers

Tel: 06-51748181

info@pedicure-eelde.nl

 

__________________________________________________________________________________

Leuk vinden

      

 

  

A HOSTNET website BUILD BY J&G 2015.....